PA250032.JPG
 

Emil Åstrand

Co-FOUNDER

Jag har alltid brunnit för att upptäcka nya saker där relationen till andra alltid varit i fokus. Detta har lett mig till bergen i Sydamerika, stränderna i Centralamerika och skidåkning i Australien. Min nyfikenhet fick mig att börja testa yoga och meditation, en nyfikenhet jag alltid försöker bära med mig i allt jag gör.

Jag har alltid velat hjälpa människor att nå den potential de besitter och genom Rise Studios hoppas jag kunna hjälpa människor på vägen.

Utöver mitt engagemang i Rise Studios arbetar jag med försäljning av arkitekturell visualisering på den amerikanska marknaden och har en förkärlek till sena nätter.

 
 
 
 
Motto
 

Pontus Levén

Co-FOUNDER

Om 10 år driver jag ett spa dit människor kommer för att koppla av och må bra. Rise Studios är mitt sätt att varje dag ta ett steg närmare mot den drömmen.

Genom Rise Studios får jag hjälpa andra människor växa genom metoder som fungerat bra för mig själv - yoga, meditation och samtal. Jag började meditera efter att ha läst Tim Ferriss Tribe of mentors. Inledde med 10 minuter om dagen på Headsspace och åkte året efter på 10 dagars Silent Retreat i Ödeshög. Älskar att klura på vad som triggar människor så till vardags jobbar jag med marknadsföring.

 
 
 
olof.png
 

Olof Mattson

Co-FOUNDER

Jag tror att det det absolut starkaste verktyget för att skapa en bättre värld, är att skapa en bättre version av sig själv. Rise är min dröm om att hjälpa mig själv och andra på just den resan.

Jag har alltid intresserat mig för personlig utveckling och testat allt från meditation och Wim Hof till lchf och veganism. Mitt i allt detta sökande är yoga och meditation två saker som fastnat rejält och byggt mig starkare.

När jag inte håller på med Rise arbetar jag som PR-konsult och driver otippat nog Sveriges största Gin & Tonic-blogg.

 
 
 

Lärare

 
 
micael.png
 

Micael Wigerud

Lärare: Yoga, Meditation, Dans

Med bakgrund från Chalmers hade Micael Wigerud stakat ut vägen som ung chef på storföretaget i Göteborg då drömmen om äventyr och livet växte för stor. Detta ledde runt världen och slutligen till Himalaya och till Yogans ursprungsplats. Här har den uråldriga och kanske mer än någonsin moderna formen av personlig utveckling, kroppskontroll och ökat medvetande förvaltats och utvecklats i tusentals år. För mig är Yogan en väg att utvecklas som människa både kroppsligt, mentalt och själsligt säger Micael. Idrott har alltid legat varmt om hjärtat och med intresse för både fysisk och mental träning. Vare sig det gäller fotbollslaget, löpskorna, cykeln eller skidorna så är min insikt att det gäller att utveckla både kropp och knopp. Micael driver även volitionstudios.se där han utvecklar ledare och entreprenörer inom ledarskap, meditation och yoga.

 
 
 
stefan.png
 

Stefan Jernberg

Lärare: Yoga, Meditation

Efter många andra träningsformer (styrketräning, kampsport, aerobics, löpning…) under tjugo år hittade jag tillslut yogan för tio år sedan. Det var så givande och kul att jag insåg att jag även vill leda andra och det har jag gjort i fyra år. Förutom yogan har jag tjugo års erfarenhet som chef och ledare, är utbildad livscoach och strävar hela tiden efter att lära mig mer. När du yogar med mig så blir du starkare och vigare samt övar dig på närvaro, det vill säga att i tanken vara här och nu. Det som är extra bra med yoga är att alla kan vara med. Har du inte någon träningsvana tar du det lite lugnare och väljer den enklare varianten av övningen. Är du träningsvan är det bara att jobba mer och kanske pröva de mer utmanande yogaposerna.