Ett bättre du
skapar en bättre värld.

 
benjamin-behre-564547-unsplash.jpg
 
 

Vår idé

Ett mentalt gym för män

Rise Studios är ett mentalt gym för män som vill arbeta med sin personliga utveckling i en trygg och stark gemenskap. Verktygen vi bland annat använder oss av är yoga, meditation och öppna samtal. Hos oss vill vi att du ska utmana dig själv. Här nedan kan du läsa om några av de kurser vi erbjuder.

YogaTalks

YogaTalks är vårt eget unika koncept vilket består av 1 timmes yoga följt av 30 minuter samtal i mindre grupper. Samtalen fokuserar på ett nytt specifikt ämne varje gång och är till för att vi stegvis ska utmanas och utvecklas tillsammans. Vi genomför också övningar som tar oss utanför komfortzonen. Alla samtal stannar i rummet och sker med respekt för alla deltagare.

meditation

Meditation är ett oerhört starkt verktyg för personlig utveckling. På våra kurser lär du dig framförallt att bli mer närvarande och hantera stress i vardagen. Meditation kan vara ett starkt redskap för dig som vill börja agera istället för att reagera och för dig som vill vara närvarande och lugn trots livets bekymmer. Under våra kurser mediterar vi i grupp vilket är en unik och kraftfull upplevelse.

Varför riktar vi oss bara mot mäN?

Vi letade länge efter bra yogaklasser där män kunde känna sig bekväma. Det enda vi träffade på var att yogaklasser dominerade av kvinnor samtidigt som vi upplevde ett brinnande behov för män att få ett tryggt rum att samtala i. När vi inte hittade några bra alternativ bestämde vi oss för att skapa det själva. Så föddes vår första kurs, YogaTalks – yoga och samtal för män.

Sedan dess har det rullat på och vårt kursutbud sakta utökats. Idag har vi etablerat ett spännande och växande community och ett mentalt gym.

Att rikta oss mot män har hela tiden handlat om att skapa ett tryggt och intressant rum för män. Och behovet är uppenbarligen stort. Idén har aldrig varit att exkludera kvinnor, men att inkludera män.

Rise Studios är till för män i alla åldrar som vill arbeta med sin personliga utveckling. Inga tidigare kunskaper om yoga eller mental träning behövs. Våra kursdeltagare är från 20 till 60 år gamla. Alla kurser genomförs på ett sätt så att du ska känna dig trygg och välkommen.

 
 

Yoga & meditation

 
 
samuel-ferrara-562214-unsplash.jpg